вівторок, 3 липня 2012 р.

Північний вітер з присмаком молока


Північний вітер має присмак молока. Він цілющий в таку непроглядну спеку, бо ніжить безкоштовною прохолодою.
Буває, що власноруч вигадані символи розчиняються в зашторених буднях, і тоді приходять сутінки суцільної безпорадності. І геть нічого не можна вигадати.., абсолютно...
А потім ти відчуваєш на собі присутність північного вітру, відчуваєш солодку густину молока, банановий запах безтурботності і враз розумієш, що все можна, якщо дуже захотіти.
Десь на пушках пальців причаїлися дитячі страхи, але ми одразу змиємо їх запашним милом.
Мабуть, щоб створилися нові символи, потрібен релакс і усамітнення старим. Ми ненавидимо реклами, але без них наш зоровий апарат надто перевтомлювався. Реклами буваю й у житті, а якщо раптом у вас вони дуже затяжні, вважайте, що ви перебуваєте на якомусь крутому українському каналі.
Буває, що Малюк Філософія стає просто Малюком без накручування. Інколи він сумує за еквілібристикою думки, але час вимагає від нього астрального терпіння і пошуку нових тем, людей та загадок.
Деякі люди живуть минулими сюжетами, деякі - майбутніми звершеннями, ейфоричними очікуваннями чи безпорадними кроками за течією, інші ж живуть насолодженням північним вітром, що має молочний післясмак...

Немає коментарів: